Tag Archive: (ВИДЕО) Дефне глумеше и во „Бурни времиња“: Се сеќавате кога беше учителката на Мете?

(ВИДЕО) Дефне глумеше и во „Бурни времиња“: Се сеќавате кога беше учителката на Мете?

Во серијата „Бурни времиња“ која се емитуваше во 2012 година и во Македонија, а траеше цели три сезони, играа доста актери кои и денес ги гледаме во новите и актуелни серии. Освен Синан кој тогаш ја играше улогата на адвокатот…
Read more