Tag Archive: Веќе се знае кој ќе се збогува со серијата Забрането јаболко!

Веќе се знае кој ќе се збогува со серијата Забрането јаболко!

Пред новата епизода, сите беа лубопитни за зборовите на една личност на крајот од приколката: „Има еден мртов, еден повреден“. Кој беше мртов, кој беше повреден? Џансу, која ја оживеа Нилпери Шахинкаја, конечно го открива своето вистинско лице и ги…
Read more