Tag Archive: Вечерва на Сител започнува новата сезона на „Карасевда“

Вечерва на Сител започнува новата сезона на „Карасевда“

Велат дека човек учи додека е жив. Кемал почна да учи додека ги броеше своите порази. Во него живее љубов за која може и да се умре. Тој веќе умре еднаш кога се раздели од саканата, но… не можеа да…
Read more