Tag Archive: Вести за серијата Чукај на мојата врата

Вести за серијата Чукај на мојата врата

Денес добивме нови вести за серијата Чукај на мојата вратаи. Имаше промени во екипата. Според турските медиуми, во серијата ќе се појави комплетно нов лик, што досега не сме го виделе. Тој лик ќе ја зголеми тензијата помеѓу Еда и…
Read more