Tag Archive: вели дека нема потреба од пластична хирургија

Жената на “Кемал” сосема природна , вели дека нема потреба од пластична хирургија

Фахрие Евчен и Бурак Озчевит се меѓу најкоментираните двојки во турскиот шоубиз и пошироко во јавноста. Пред некое време, актерката објави слика на Instagram во која се гледа дека таа не користел никаква шминка или производ кој може да ги…
Read more