Tag Archive: Бурчин Терзиоглу се подготвува да биде тетка

Бурчин Терзиоглу се подготвува да биде тетка

Бурчин Терзиоглу, која беше забележана со пријателка во кафуле, рече дека летово имала прекрасен одмор и дека е штета што не успеала да ја плови јахтата. Таа дефинитивно планира да го стори тоа следната година. Сè е во ред во…
Read more