Tag Archive: Бурак Озџивит и Фахрие Евџен инвестираат во иднината

Бурак Озџивит и Фахрие Евџен инвестираат во иднината

Една од најпознатите турски парови, Бурак Озџивит и Фахрие Евџен размислуваат за иднината и добро инвестираат. Како што е познато, златото е најбезбедна инвестиција. Ова е исто така причината зошто Бурак и Фахрије месечно купуваат залихи од злато и златни…
Read more