Tag Archive: Бурак Озџевит доби огромна понуда само за неговото име …

Бурак Озџевит доби огромна понуда само за неговото име …

Добро познатиот турски актер наскоро ќе биде имиџот на новиот хотел кој ќе се отвори во Катар. Хотелот ќе го задржи неговото име и само за оваа работа, му се нудат 400.000 долари. Договорот се очекува да биде финализиран наскоро,…
Read more