Tag Archive: Бурак Озчивит и убавата сопруга се огласија по гласините дека чекаат бебе

Бурак Озчивит и убавата сопруга се огласија по гласините дека чекаат бебе

Бурак Озчивит и неговата убава сопруга, актерката Фахрие Евџан одговорија на гласините дека актерката е бремена. Новинарите ги пресретнааа во еден трговски центар, а двојката одговори дали има некаква вистина или повторно стануива збор за измислена вест. -Новинарите постојано не…
Read more