Tag Archive: Бурак и сопругата направија нешто импресивно и тоа за нејзиниот 32-ри роденден – еве ги деталите

Бурак и сопругата направија нешто импресивно и тоа за нејзиниот 32-ри роденден – еве ги деталите

Познатата турска актерска двојка Фахрие Евџан и Бурак Озчивит, деновиве донираа 3000 вакцини за децата на УНИЦЕФ и тоа по повод 32-от роденден на актерката. Со ваквата донација тие се обидеа да спасат многу детски животи, а овој момент го…
Read more