Tag Archive: Бременоста убаво и стои! Синем Кобал во ново издание (ФОТО)

Бременоста убаво и стои! Синем Кобал во ново издание (ФОТО)

Познатиот пар Синем Кобал и Кенан Имирзалиоглу, кои се венчаа во мај 2016 година, ги бројат деновите кога ќе станат родители. Актерката, која е бремена 7 месеци, не се изложуваше премногу на јавноста. Нејзините обожаватели дознаа повеќе за нејзиниот нов…
Read more