Tag Archive: Бракот на Берен Саат е повторно во криза. Овој пат актерката заминува од дома!

Бракот на Берен Саат е повторно во криза. Овој пат актерката заминува од дома!

Добро познатата турска актерка Берен Саат со години е во брак со пејачот Кенан Догулу. Парот помина низ неколку кризи во нивниот брак и е доволно да се потсетиме на нивната разделба минатата година. Но, турските медиуми денес пишуваат дека…
Read more