Tag Archive: Браво! Хазал Каја и добри луѓе собраа пари потребни за лекување на бебе

Браво! Хазал Каја и добри луѓе собраа пари потребни за лекување на бебе

Сите пофалби за гестот на актерката Хазал Каја. Благодарение на Хазал Каја и на сите луѓе со добра волја кои учествуваа, беа собрани потребните пари за лекување на малиот Гокалп, кој боледува од ретка болест. Потсетуваме, актерката ги замоли своите…
Read more