Tag Archive: Битка за животот и смрт во серијата Горка земја!

Битка за животот и смрт во серијата Горка земја!

Кога ќе види дека Зулејха е таа што доживеа несреќа на патот, Амит, кој беше изненаден, сака да се сврти, но кога во тоа време доаѓаат други автомобили, тој му подлегнува на совеста и ја спасува Зулејха наместо да ја…
Read more