Tag Archive: Биркан Сокулу и Керем Бурсин во нивните улоги како вампири

Крваво и застрашувачки, еве како изгледаат Елчин Сангу, Биркан Сокулу и Керем Бурсин во нивните улоги како вампири

Елчин Сангу, познатата актерка на “Вљубениот ерген”, започна нов проект наречен “Јашамајанлар”. Овој проект ќе се појави во ТВ, каде собрал многу познати актери од турската кинематографија. Актерката на ” Вљубениот ерген ” ја толкува како Миа, а актерот од…
Read more