Tag Archive: Биран Дамла Јилмаз за операцијата и нејзиниот лубовен живот

Биран Дамла Јилмаз за операцијата и нејзиниот лубовен живот

Новинарите во Турција ја забележаа актерката Биран Дамла Јилмаз како шета сама и го искористија тоа за да и пријдат и да побараат од неа кратко интервју. Биран лубезно одговори (скоро) на сите прашања и се издвоија две теми. На…
Read more