Tag Archive: Беше најмоќниот лик во серијата: Почина актерот од „Вљубениот ерген“ – колегите со последна почит

Беше најмоќниот лик во серијата: Почина актерот од „Вљубениот ерген“ – колегите со последна почит

На 79 годишна возраст, вчера (20.септември) во Истанбул почина турскиот актер и режисер Ферди Мертер или попознат како Хулси Ипликчи од хит серијата „Вљубениот ерген“. Тој го играше дедото на Омер, а целата приказна се вртеше околу неговото наследство. На…
Read more