Tag Archive: беше и Мис на Турција

Најубавата турка актерка, беше и Мис на Турција

Нејизната убавина е фатална, па ја прогласуваат за најубава турска актерка. Моментално Амине е во врска со германскиот фудбалер со турско потекло Месут Озил. Двојката планира свадба која веројатно ќе биде во почетокот на 2019 година. Амине има одиграно во…
Read more