Tag Archive: Берк Октај ја изневерил поранешната сопруга со сегашната девојка?!

Берк Октај ја изневерил поранешната сопруга со сегашната девојка?!

Врската меѓу Берка Октај и Јилдиз Кагри Атиксој привлече големо внимание во турските медиуми. На крајот, самите актери признаа дека се во врска, а за турските медиуми им кажале како се започнало. По изјавата на сопругата на Бурка, Мерва дека…
Read more