Tag Archive: Берк Октај одлучи во која серија ќе го гледаме

Берк Октај одлучи во која серија ќе го гледаме

Актерот Берк Октај разговараше со неколку продуцентски куќи за неговата работа во серијата. Прво преговараше со ТИМС и Б, за улога во ТВ серијата Шереф ​​Созу. Преговорите не вродија со плод, бидејќи Берк реши да работи на еден стар проект….
Read more