Tag Archive: Берк Октај и Јилдиз Чагра Атиксој во лубовна врска!

Берк Октај и Јилдиз Чагра Атиксој во лубовна врска!

Берк Октај и Јилдиз Чагра Атиксој кои беа партнери во првите две сезони од серијата Savasci, сега се во вистинска лубовна врска. Парот официјално го потврди тоа. Како што Берк и Јилдиз зборуваа пред камерите на турските медиуми, погледот меѓу…
Read more