Tag Archive: Берк Октај за плановите за иднината и бракот

Берк Октај за плановите за иднината и бракот

Бурк истакна дека продолжува да работи на серијата Забрането јаболко. Сè уште нема планови за нови, идни проекти. Во слободното време обожава да ја гледа серијата Курулус Осман. Тој сака да ја гледа својата свршеница во улогата што ја има…
Read more