Tag Archive: Бергузар Корел се презентира како девојка на Енгин Акјурек

Бергузар Корел се презентира како девојка на Енгин Акјурек

Бергузар Корел во новата серија ќе и биде како девојка на Енгин Акјурек. Тие ќе бидат партнери во филмот ‘Başka İhtimal’ . Снимањето се очекува да започне овие денови, бидејќи премиерата на филмот ќе се одржи во ноември. Според турските…
Read more