Tag Archive: бев глупав и се каам

Џихан од „Парампарче“ : Погрешив за Ѓулсерен, бев глупав и се каам

Време е и за другата страна – интервју со Џихан од “Парампарче” Кога би можел да го вратам времето, никогаш не би и приредил такво нешто. Од мојата уста излегоа некои потполно бесмислени работи, а настанот поприми невидени размери поради…
Read more