Tag Archive: Бахар Шахин ненамерно доживела непријатност

Бахар Шахин ненамерно доживела непријатност

Актерката Бахар Шахин минатата ноќ доживеа малку непријатност. Бахар престојуваше на јахта со пријател вчера на прослава на роденденот. Во еден момент сакаше да направи селфи, таа беше малку несмасна и нејзиниот мобилен телефон падна во вода. Телефонот вреди 15…
Read more