Tag Archive: Бариш Ардуч заработи 3 милиони турски лири за една реклама!

Бариш Ардуч заработи 3 милиони турски лири за една реклама!

Добро познатиот актер, кого не сме го гледале некое време во турските серии, е вклучен во снимање на реклами кои му носат многу пари. Во новата реклама на брендот Форд, актерот заработи дури 3 милиони турски лири. Рекламата беше снимен…
Read more