Tag Archive: Бариш Ардуч го привлекува вниманието на сите. Која е причината?

Бариш Ардуч го привлекува вниманието на сите. Која е причината?

Бариш Ардуч веќе подолго време не е активен на Инстаграм. Иако актерот не е активен на својот Инстаграм на социјалните мрежи, неговите следбеници сè уште растат од ден на ден. Она што го привлече вниманието беше фотографијата што актерот ја…
Read more