Tag Archive: Барис Ардуч за семејниот живот

Бариш Ардуч за семејниот живот

Турските медиуми побараа кратко интервју од актерот Бариш Ардуч, на што тој со задоволство се согласи. Повеќето прашања овој пат беа во врска со тоа како се чувствува Бариш во новиот капацитет на сопруг и глава на семејството, како и…
Read more