Tag Archive: Бали бег не е повеќе шармер

Фото: Долга коса и брада – турскиот заводник непрепознатлив, Бали бег не е повеќе шармер

Најновата фотографија која осамна на Инстаграм профилот на Бурак Ожџивит покажува како славниот актер ужива во Словенија, но во крајно необично издание. Убавецот кој се прослави со улогата на Бали-бег пуштил коса и воопшто не личи на себе. Сепак, промената…
Read more