Tag Archive: а овој актер кој сите го знаете за малку не ја ожени неговата Неџла

(ФОТО) Поранешните на Бали Бег ги видовте, а овој актер кој сите го знаете за малку не ја ожени неговата Неџла

Веќе неколку години на Балканот се прикажуваат турски серии кои се омилени на голем број љубители на остварувањата од турската филмска продукција. Секако, еден од омилените актери е Бурак Озчивит, кој стана познат по улогата на Бали Бег, а кога…
Read more