Tag Archive: а има македонско потекло (фото)

Овој турски актер и адвокат важи за еден од најсекси мажите во Турција, а има македонско потекло (фото)

Во турските серии кои досега сме имале множност да ги гледаме на македонските ТВ канали, сме виделе доста згодни и атрактивни актери и актерки кои за разлика од пред неколку години доста се разликуваат. Имено, речиси секој од нив пред…
Read more