Tag Archive: а имаат и прва фотографија од бебето (фото)

Папараците ги „уловија“ Фахрие и Бурак покрај домашниот базен, а имаат и прва фотографија од бебето (фото)

Турската актерска двојка Фахрие Евџан и Бурак Озчивит, пред неколку месеци се оставија во улогата на родители. Бидејќи бебенцето им е мало, тие не отидоа на летен одмор, туку уживаат покрај базенот во својот дом. Папараците успеаја да направат неколку…
Read more