Tag Archive: а денес изгледа вака (фото)

Сите го знаете како Зумбул – ага од „Величествениот“, а денес изгледа вака (фото)

Еден од најзапаметените улоги во серијата „Величествениот“ е Зумбул – ага.Улогата на слугата ја играше популарниот турски актер Селим Барјкатар. Селим е под сенката на улогата и по завршувањето на познатата историска мелодрама, но како што вели тој, навистина се…
Read more