Tag Archive: Ајас и Ојку од „Сезона на црешите“ проговорија за приватноста: „Подготвени сме за венчавка“

Ајас и Ојку од „Сезона на црешите“ проговорија за приватноста: „Подготвени сме за венчавка“

Озге Гурел, турската актерка попозната како Ојку од серијата „Сезона на црешите“, присуствуваше на едно модно случување во Истанбул каде даде интервју за тамошните новинари на кои им откри интересни детали од приватноста. Актерката е во неколкугодишна врска со актерот…
Read more