Tag Archive: Ајаз од „Сезона на црешите“ во сосема поинакво

Ајаз од „Сезона на црешите“ во сосема поинакво, разголено издание – жените „плакнат очи“ на неговите „камен“ стомачни (фото)

Турскиот актер Серкан Чајоглу, кој повеќето го препознаваат како Ајаз од серијата „Сезона на црешите“, покаѓа дека не само во серијата, туку и во реалноста е доста посветен на изгледот и спортскиот начин на живот. Периодов тој е доста променет…
Read more