Tag Archive: Аца Лукас ја откри вистинската причина за заминувањето од „Ѕвездите на Гранд“

Аца Лукас ја откри вистинската причина за заминувањето од „Ѕвездите на Гранд“

Аца Лукас повеќе не е дел од „Ѕвездите на Гранд“ каде што беше дел од жирито пет години. Во медиумите се шпекулираше дека си заминал поради кавга со колегите и со директорот на Гранд, Саша Поповиќ, Лукас ги откри вистинските…
Read more