Tag Archive: АТВ каналот го поддржуваше Акино Аквинозу

АТВ каналот го поддржуваше Акин Акиноз

Актерот Акин Акинозу беше во центарот на вниманието. Беа упатени многу обвинувања против него, вклучувајќи го и фактот дека тој дошол на снимањето на серијата во алкохолизирана состојба и се скарал со своите колеги. Целиот тој случај може да го…
Read more