Tag Archive: Асли Енвер кажува за нејзиниот лик во новата турска драма Бабил!

Асли Енвер кажува за нејзиниот лик во новата турска драма Бабил!

Првата епизода на Бабил беше емитувана на 17 јануари 2020 година. Улогата на оваа нова турска драма ја сочинуваат Халит Ергенк, Озан Гувен, Асли Енвер, Нур Фетахохоглу и Бирче Акалеј. Асли Енвер е лик по име Ајше во оваа турска…
Read more