Tag Archive: Асли Енвер или Гокче Бахадир во главната улога на новиот проект

Асли Енвер или Гокче Бахадир во главната улога на новиот проект

Во Турција се прави напорна работа за подготовка на нови серии и филмови. Се снимаат голем број на различни проекти, а еден го привлече вниманието на јавноста заради својата тематика. Ќе се направи филм за животот на славната пејачка и…
Read more