Tag Archive: Арвен Берен

Арвен Берен, малото девојчето од “Кара севда”, лик што секој го сака

Серијалот “Кара севда” останува една од најомилените за гледачите. Особено пријатноста што го даваше малата девојче Дениз, кое ги топеше срцата на сите. Таа продолжува да биде лик кој секој сака. Со профил на инстаграм со повеќе од 800.000 следбеници,…
Read more