Tag Archive: Арас Булут Ајнемли за финалето на серијата Чукур

Арас Булут Ајнемли за финалето на серијата Чукур

Арас Булут Инемли, Биге Онал, Нечип Мемили и неговата сопруга се сретнаа вчера на вечера во еден од рестораните. По тој повод, по вечерата, тие дадоа кратко интервју за турските медиуми. Како што изјави Арас, во моментов нема нови проекти…
Read more