Tag Archive: Амине Гулсе и Месут Озил прв пат на одмор со својата ќерка!

Амине Гулсе и Месут Озил прв пат на одмор со својата ќерка!

Скоро сите турски актери, откако поминаа неколку месеци во карантин, го започнаа својот летен одмор. Меѓу нив се и славната турска двојка, турската актерка Амине Гулсе и турскиот фудбалер Месут Озил. Ова лето нивниот одмор е многу посебен затоа што…
Read more