Tag Archive: ама не и тој (видео)

„Онур и Шехерезад“ заедно ја пееја „I love you baby“: Таа пее одлично, ама не и тој (видео)

Славната турска брачна двојка, Халит Ергенч и Бергузар Корел или попознати како Онур и Шехерезад од серијата „1001 ноќ“,како и во серијата што се прикажува сега кај нас “Далеку од дома”, се почесто се гости на разни свечени настани во…
Read more