Tag Archive: Актерот од “Кара севда” во нова лубовна авантура

Актерот од “Кара севда” во нова лубовна авантура

Керем Алишик е познат актер во Турција, но во нашата земја сите се сеќаваат на него како Ајхан во серијата “Кара севда”. 57-годишниот актер беше оженет од 1988 до 1992 година со Сибел Тургагол, исто така позната актерка. Од овој…
Read more