Tag Archive: Актерот Мурат Јилдрим и неговата сопруга донираа крв!

Актерот Мурат Јилдрим и неговата сопруга донираа крв!

Мурат Јилдирм и неговата сопруга Имане Елбани отишле во турскиот Центар за дарување крв во Капа и даруваа крв. Мурат Јилдирам повикува луѓето да даруваат крв. Тој рече дека „Научивме дека резервите на крв станаа во критична состојба заради„ Ковид-19…
Read more