Tag Archive: Актерот Исмаил Хаџиоглу се разведе

Актерот Исмаил Хаџиоглу се разведе

Актерот Исмаил Хаџиоглу и неговата сега поранешна сопруга Дујгу Кумарки се разведоа минатиот петок. Разводот е направен во судот во Бејкоз, а се заврши за десет минути. Поранешните партнери се договорија за сè однапред, така што чинот на развод остана…
Read more