Tag Archive: Актерот Исмаил Филиз ја потврди добрата вест

Актерот Исмаил Филиз ја потврди добрата вест

Турските новинари вчера се сретнаа со актерот Исмаил Филиз во еден од трговските центри „ИстињеПарк“. Тие го замолија за кратко интервју, на кое Исмаил се согласи. Актерот зборуваше за работата, и дека се подготвува да се врати на ТВ екраните….
Read more