Tag Archive: актерка Хазар!

Онур зборува за разликата во возраста со својата девојка, актерка Хазар!

Турската актерка Хазар Ергичли (28) и нејзиното момче, режисерот Онур Унлу (46), се заедно со години. Тие секогаш биле дискутирани и критикувани за нивната возрасна разлика. Двојката имат разлика 18 години. На почетокот, нивните фамилии не се согласија поради разликата…
Read more