Tag Archive: Актерката од “Кара севда” се враќа пак кај поранешниот сопруг

Актерката од “Кара севда” се враќа пак кај поранешниот сопруг

Хазал Филиз е сакана актерка која многу гледачи ја симпатизират, ја гледаме во серијата “Кара севда” каде што ја игра улогата на Зејнеп. Пред некое време , таа се разведe со Туан Тунали. Но, кратко време по завршувањето на постапката…
Read more