Tag Archive: Актерката Бурчу Озберк има нова лубов

Актерката Бурчу Озберк има нова лубов

Турските медиуми денеска објавија за новата романтична врска меѓу актерката Бурќу Озберк. Тоа е врска помеѓу неа и Мурат Казанчиоглу. Двојката беше видена како се одмараат заедно во Бодрум. Како друга потврда за оваа врска, тие наведуваат фотографии од кучето…
Read more